ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Fen Lisesi

Nis

Şanlıurfa Valiliği himayesinde yürütülen BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) deneme sınavları kapsamında okulumuzun "Şanlıurfa'da en başarılı 3. devlet okulu" olmasında emeği geçen "bütün öğretmenlerimizi" kutluyoruz.

Değerli öğretmenlerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde il geneli yapılan BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz, Viranşehir İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn. Çetin Gören tarafından ödüllendirildi.

Viranşehir İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn. Çetin Gören'e ve emeği geçenlere, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Bu başarıda emeği geçen değerli öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi, tebrik ediyoruz.

11. Sınıflar

1. Rojda KARA

2. Beyza ÖZBİLGİ

12. Sınıflar

1. İlkay ÇETİN

2. M. Ali KESKİN

3. Esra KARADAŞ

Nis

Okulumuzda, "Nisan Ayı BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) Toplantısı" gerçekleştirildi.

Emeği geçen değerli öğretmenlerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Şanlıurfa Valiliği, Viranşehir Kaymakamlığı ve Viranşehir İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında il geneli yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) deneme sınavını, okulumuzda 12. sınıflarda gerçekleştirdik.

Nis

Voleybol takımımız; Liseler Arası Voleybol Turnuvası'nda, heyacan dolu maçta rakibini yenerek "ilçe şampiyonu" olmuştur.

"Şampiyon kızlarımızı" canıgönülden kutluyoruz.

"Kutbeddin Akan, Orhan Eldemir ve Seyit Ateş hocalarımıza" emeklerinden ötürü VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda, tüm kademelere yönelik deneme sınavı gerçekleştirildi.

9 ve 10. sınıflarda, il geneli (proje okulları arasında) deneme sınavı yapıldı.

11 ve 12. sınıflarda, il geneli (BİGEP) TYT deneme sınavı yapıldı.

Nis

11/E sınıfı ile Viranşehir Millet Bahçesi'nde "piknik etkinliği" gerçekleştiren Recep Ergun, Ufuk Akkuş hocalarımıza ve değerli öğrencilerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bu bayram, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları sayesinde millî bağımsızlığımızın hiç unutulmaması ve millî bağımsızlığımıza sürekli sahip çıkılması için gençlere emanet edildi.

Nis

Voleybol takımımız, Liseler Arası Voleybol Turnuvası'ndaki üçüncü maçını, güzel oyunuyla kazandı ve final maçı oynamaya hak kazandı.

Final maçında, değerli öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kutbeddin Akan, Orhan Eldemir, Seyit Ateş hocalarımıza ve takımımızın değerli öğrencilerine, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Nis

11/A sınıfı ile "Gaziantep gezisi etkinliği" gerçekleştiren Sınıf Rehber Öğretmeni Hasan Çiftçidal Hoca'mıza ve değerli öğrencilerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Törenimize teşrif eden Viranşehir İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn. Çetin Gören'e, hediyeleri takdim edildi. Kendilerine, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda yapılan AYT deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz "İlkay Çetin, Mehmet Ali Keskin ve Rıza Esmeray" okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

"AYT Matematik Testi"nde 40'ta 40 yapan öğrencimiz Ozan Serhat Solmuş'u tebrik ediyoruz.

Nis

"Dinim İslam Kitap Okuma Yarışması"nda dereceye giren öğrencilerimiz, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Ödül takdiminde bulunan Viranşehir İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn. Çetin Gören'e, çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi, tebrik ediyoruz.

Dereceye giren öğrencilerimiz:

9. Sınıflar

1. Eyüp Mahmut ERBEK

2. Rümeysa ERBEK

3. Nurullah KIZILBOĞA

10. Sınıflar

1. Muhammed Umut KURTAK

2. Sedanur KAYA

3. Hatice KOYUNCU

11. Sınıflar

1. Dicle GÜLTEKİN

2. Ruken ÇOBAN

3. Kübra TART

Nis

Voleybol takımımız, Liseler Arası Voleybol Turnuvası'ndaki ilk maçını, güzel oyunuyla kazandı.

Nis

"12. Sınıflar YKS Kamp Programı Kahvaltı Etkinliği"mizden kareler...

Biz, bir "aileyiz"; gücümüz, buradan geliyor.