ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Fen Lisesi

May

"19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kapsamında ilçemizde düzenlenen koşuda ilçe 1.si olan öğrencimiz M. Hadi Topkan, ödülünü Viranşehir Kaymakamı Sn. Önder Koç'tan aldı.

Viranşehir Kaymakamı Sn. Önder Koç'a, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Öğrencimiz M. Hadi Topkan'ı, tebrik ediyoruz.

"Bir Adım Önde Başla"

Öğrencilerimiz ile "Diyarbakır gezisi etkinliği" gerçekleştiren Sefer Avcı, Havva Nazlı hocalarımıza ve değerli öğrencilerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

#bigep

🟣 VFL

May

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." (Atatürk)

"19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı"mız kutlu olsun.

May

10/A sınıfı ile "Mardin gezisi etkinliği" gerçekleştiren Sınıf Rehber Öğretmeni İsmail Tüfekci Hoca'mıza ve değerli öğrencilerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

May

12. sınıf öğrencilerimiz ile Gaziantep Üniversitesine gezi düzenlendi. Tıp Fakültesi ziyaret edildi ve Öğretim Üyesi Erkan Bülbül Hoca tarafından, öğrencilerimize sunum yapıldı. Değerli hocamıza, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Ardından "Gaziantep Hayvanat Bahçesi" gezildi.

Emeği geçen değerli öğretmenlerimize, çok teşekkür ediyoruz.

May

2024-2025 eğitim-öğretim yılının planlaması kapsamında, "11. Sınıf Kamp Programı" öncesi "Veli Toplantısı" gerçekleştirildi.

Değerli velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

May

Mezun öğrencilerimiz ile buluşuyoruz. Tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

May

9/C ve 9/E sınıfı ile Viranşehir Millet Bahçesi'nde "piknik etkinliği" gerçekleştiren Havva Nazlı, Recep Ergun hocalarımıza ve değerli öğrencilerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

May

Sevgisi ve merhametiyle dünyamızı güzelleştiren tüm annelerimizin "Anneler Günü" kutlu olsun.

May

Okulumuzun voleybol takımı öğrencileri ile "Balıklıgöl, Bozova (Çatak) gezisi etkinliği" gerçekleştiren Seyit Ateş Hoca'mıza ve değerli öğrencilerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

May

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 2. döneminin 2. yazılı sınavı takvimi yayımlandı.

Öğrencilerimize, başarılar diliyoruz.

May

BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında il geneli yapılan TYT deneme sınavında Şanlıurfa "1.si" olan öğrencimiz "İlkay Çetin"i tebrik ediyoruz.

Bu başarıda emeği geçen değerli öğretmenlerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

May

11. sınıf öğrencilerimiz ile "Mardin gezisi etkinliği" gerçekleştiren Tuğba Ergin, Harun Kanar hocalarımıza ve değerli öğrencilerimize, VFL ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

May

Şanlıurfa Valiliği himayesinde yürütülen BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) deneme sınavları kapsamında okulumuzun "Şanlıurfa'da en başarılı 3. devlet okulu" olmasında emeği geçen "bütün öğretmenlerimizi" kutluyoruz.

May

Okulumuzda, "Ödül Töreni" gerçekleştirildi.

Deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimize,

İlçe şampiyonu olan voleybol takımımıza,

Okulumuzda yapılan "Masa Tenisi Turnuvası" şampiyonu öğrencimize,

"BİGEP" başarısına çok büyük katkıları olan değerli hocalarımıza,

Viranşehir Fen Lisesi ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.